La falta de neu impedirà pujar el pic del Comapedrosa a la cursa individual

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La cursa individual sènior masculina d’aquest Mundial Comapedrosa Andorra no podrà ascendir finalment el pic més alt del país degut a les condicions meteorològiques adverses amb massa calor que ha fos bona part de la neu. L’objectiu de l’organització era poder incloure la pujada i baixada al Comapedrosa en el recorregut sènior masculí, però des del comitè organitzador ja van explicar durant la presentació que seria complicat aconseguir-ho.

El vicepresident de la FAM (Federació Andorrana de Muntanyisme), Josep Lluch, va confirmar-ho ahir al Diari i va assenyalar que “dimecres es va fer una prospecció, i amb la calor s’ha fos una part de la neu”, i va afegir que “hi ha una part de la baixada que està molt complicada de fer, i s’ha optat per no pujar el Comapedrosa i preparar un recorregut alternatiu”. El nou traçat per als homes serà gairebé idèntic al de les dones, però per suplir que no es podrà pujar el Comapedrosa s’afegirà una pujada i una baixada més a l’estació d’Arinsal.

Després de les primeres jornades de competició, el vicepresident de la FAM, Josep Lluch, va fer una valoració positiva pel que fa a l’aspecte organitzatiu, i va declarar que “de moment està sortint tot perfecte”. A més, va afegir que “més enllà d’alguna petita coseta pel temps o perquè la neu és més pastosa tot està sent fantàstic, però això no ho podem controlar”. Per últim, va cloure que “el feedback de la federació internacional (ISMF) és positiu, però ja el faran al final”.

tracking