motociclisme

Aprovat un pressupost per la federació de 236.000 euros

L’assemblea va donar llum verd a tots els punts de l’ordre del dia

Aprovat un pressupost per la federació de 236.000 eurosFMA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’assemblea general de la Federació Motociclista d’Andorra (FMA) va aprovar la liquidació dels comptes del 2020, així com el pressupost per l’exercici del 2021, que pujarà als 236.000 euros.

Una part important d’aquesta quantitat és de la subvenció que té previst rebre la federació per part del Govern (s’han demanat 100.000 euros, però es preveu que s’adjudiquin uns 70.000), i les altres partides importants són els ingressos que fan referència a les llicències esportives, així com els patrocinadors que té l’entitat, especialment aquells que van lligats a les proves del Campionat del Món, com els comuns d’Andorra la Vella i Sant Julià de Lòria, o Andorra Turisme.

A causa de la situació sanitària actual, la reunió es va haver de celebrar de manera telemàtica, i no pas al Centre Cultural i de Congressos Lauredià com era habitual en anys anteriors. A més d’aprovar els comptes del 2020 i el pressupost del 2021, els afiliats també van donar llum verd a la memòria d’activitats del 2020, als resultats dels diferents campionats nacionals de l’any passat, al balanç de gestió del 2020 i també als calendaris esportius d’enguany.

tracking