Quart lloc d'Oriol Olm i podi de Laia Sebastià al Mundial Comapedrosa

Sergi Casabella ha estat el millor situat en la cursa vertical sènior masculina amb un 29è lloc

Nou quart lloc d'Oriol Olm al Mundial Comapedrosa AndorraM.B.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Andorra ha sumat el primer podi al Campionat del Món d'esquí de muntanya amb la tercera plaça de Laia Sebastià a la vertical en categoria sub-23. La jove esquiadora ha entrat per darrere de la italiana Giulia Murada, campiona d'aquesta categoria. Pel que fa a la cursa sènior, la vencedora ha estat Axelle Gachet Mollaret, seguida de Victoria Kreuzer i Tove Alexandersson.

De la seva banda, Oriol Olm ha finalitzat en quart lloc a la cursa sub-18, tal i com va fer a la prova esprint, i s’ha quedat a tocar el podi. Des de l’inici s’ha mantingut al grup capdavanter, però no ha pogut seguir el ritme del nou campió, l’austríac Nils Oberauer quan ha posat una marxa més. Jeremy Muriset, de França, i Luca Vanotti, d’Itàlia, han tancat els llocs d’honor, i Olm ha mostrat la seva frustració al final de la cursa per haver-se quedat, de nou, a tocar del podi. "Quina ràbia fa, però és esport i és així, i dissabte tenim una nova oportunitat a la cursa individual i intentaré no fallar", ha destacat Olm en declaracions al Diari. En aquesta categoria, Max Palmitjavila, David Rogé i Roger Turné han finalitzat 23è, 24è i 25è respectivament.

En la cursa sènior masculina, Sergi Casabella ha estat el millor dels andorrans amb la 29a posició amb un registre de 30'16'', que l'ha situat a 4 minuts i escaig del guanyador, el suís Rémi Bonnet. David Albós ha estat 31è, Gerber Martin 34è, Marcel Prat 35è i Carles Serra 42è. A la cursa femenina sub-18, l’única representant andorrana, Lea Ancion, ha finalitzat en desena posició. La victòria ha estat per l’alemanya Antonia Niedermaier, seguida per la suïssa, Thibe Deseyn i la gal·la Louise Trincaz. A la prova sub-20, Andrea Sinfreu ha acabat sisena, mentre que el podi ha estat per Samantha Bertolina (Itàlia), Grace Staberg (Estats Units) i Caroline Ulrich (Suïssa).

El Mundial Comapedrosa Andorra tindrà demà la jornada de descans i dissabte es disputarà la cursa individual.

Podi de Laia Sebastià en categoria sub-23 al Mundial Comapedrosa Andorra

tracking