Futbol

Acte de campanya de Laporta al Parc Central

El candidat blaugrana no descarta que el Barça faci estades de pretemporada

Acte de campanya de Laporta al Parc CentralFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Laporta va celebrar ahir un acte de campanya al Parc Central d’Andorra la Vella a només quatre dies de les eleccions a la presidència de l’FC Barcelona i va fer gala del seu carisma davant de la cinquantena de persones que van assistir-hi. Entre els presents no van faltar noms coneguts com l’entrenador de l’FC Santa Coloma i jugador del Barça durant la presidència de Laporta, membres del Comitè Olímpic com Jordi Cerqueda o Jordi Orteu, o l’ex-vicepresident esportiu blaugrana amb Laporta, Alfons Godall, que resideix des de fa uns mesos al Principat.

El candidat va explicar el seu programa davant dels assistents a l’acte, però abans va atendre els mitjans de comunicació, on no va descartar “que el primer equip de futbol faci estades de pretemporada al país” si ell és president, igual que ja passa amb les seccions de l’entitat, habituals a Encamp durant els estius. En aquest sentit, Laporta va manifestar que “Andorra és un gran país, la salut és un dels actius més importants, i el clima per fer pretemporades i estades per als esportistes és molt important. A més, sempre hi ha hagut relació entre el Barça i Andorra”.

Laporta va referir-se també a un possible conveni amb l’FC Andorra, tenint en compte que el propietari del club, Gerard Piqué, és jugador blaugrana, i va manifestar que “si soc president ja ho parlaria amb ell”, i va cloure que “tenim bona relació personal i segur que es podrà explorar alguna possibilitat si és el millor per al Barça”. Per últim, va referir-se a la detenció de l’expresident del club Josep Maria Bartomeu en el marc del cas anomenat Barçagate i va declarar que “és una notícia que no ajuda el Barça”.

Acte de campanya de Laporta al Parc Central

tracking