El MoraBanc no pot amb l'Unics i s'ho jugarà tot la setmana vinent (85-63)

Els tricolors han aguantat tres quarts, però han desaparegut a l'últim període
Senglin, en una acció del duel d'aquesta tarda a Rússia.

Twitter BCA
Actualitzada 03/03/2021 a les 18:45
El MoraBanc Andorra ha perdut 85-63 a la pista de l'Unics Kazan i es jugarà les garrofes per ser als quarts de l'Eurocup la setmana que ve a l'última jornada del Top-16 de la competició. Els tricolors hauran de guanyar al Mornar Bar al Poliesportiu, i esperar que l'Herbalife Gran Canària caigui derrotat contra l'Unics Kazan a l'arxipèlag.

L'Unics és un dels favorits (juntament amb la Virtus) per guanyar l'Eurocup, i ho ha demostrat, però tot i això, els tricolors no han perdut la cara al partit en cap moment. El MoraBanc, gràcies a la figura de Haukur Palsson, ha arrencat endollat, però un parcial de 7-0 encara al primer quart ha començat a desnivellar un partit que ha arribat al descans amb un marcador de 41-34.

A la represa, els tricolors s'han arribat a apropar fins als set punts gràcies a un triple de Palsson (el millor del MoraBanc), però els russos han posat una marxa més a l'últim període i han deixat el partit vist per sentència movent-se en diferències properes als 30 punts de marge.

El MoraBanc no tornarà a Andorra, i es desplaçarà directament cap a Burgos per enfrontar-se a l'equip de Joan Peñarroya aquest dissabte a la tarda en un duel ajornat de la Lliga Endesa per la participació del conjunt espanyol a la Copa Intercontinental.