L'equip de l'ACA estrena la temporada a Banyoles amb un onzè lloc d'Adrià RegadaACA

L’equip de bici de muntanya de l’Agrupació Ciclista Andorrana, l’ACA BTT Team, va estrenar la temporada amb una 11a posició d’Adrià Regada a la cita de la Copa Catalana Internacional celebrada a Banyoles. A més, Adrià Regada va entrar també dintre del Top-30, mentre que Cesar da Cunha va cloure en 66è lloc. Per últim, Jan Saludes i Bernat Sasplugas van acabar la cursa en 93a i 94a posició, respectivament.

L’equip de l’ACA tindrà com a prioritat aquesta temporada les proves de XCO (cross-country olímpic), tot i que no es descarta poder realitzar altres competicions. La següent cita de l’esquadra serà a Corró d’Amunt en una prova en format contrarellotge.