Futbol sala

L'Enfaf goleja La Sènia (7-3) i suma el primer triomf

L’Enfaf es van desfer ahir amb comoditat de l’AE La Sènia per 7 gols a 3 en un partit on els andorrans es van mostrar molt còmodes i molt intensos. No va ser fins als darrers quatre minuts de partit quan els de Xavi de la Rosa van semblar aixecar el peu de l’accelerador (amb el 7-0 parcial) i els visitants van poder maquillar el marcador definitiu amb tres gols. “Ha estat un gran partit. Hem sortit molt intensos des del primer segon del partit i ja al descans hem marxat amb un 5-0” va explicar el tècnic de l’Enfaf, Xavi de la Rosa. L’equip volia treure’s el mal sabor de boca de la jornada anterior, després de la golejada encaixada a la pista del Sícoris Club, i ho van fer per la via ràpida. Amb el marcador tan favorable, a la represa, els andorrans han baixat la intensitat i el tècnic ha aprofitat per fer rotacions i provar alguns aspectes del joc. “Un partit molt complert i que ens ha de marcar el camí, sabent que cada punt s’ha de suar molt” va destacar De la Rosa.

Óscar Neira, amb tres dianes, Jonathan Esteban, Roger de la Rosa, Miquel Da Silva i Luismi Pinilla van ser els autors de la victòria tricolor. L’Enfaf se situa ara novè a la classificació del grup tercer de la Divisió d’Honor Catalana i la propera jornada visitarà la pista de l’Huracans La Selva, setè classificat.