Juanma decideix el derbi colomenc (1-0)

Un gol de Torres al minut 73 dona la victòria a l’equip d’Albert Jorquera

Juanma decideix el derbi colomenc (1-0)FAF

Juanma Torres va decidir, amb el seu gol al minut 73, el derbi de l’onzena jornada de la Lliga Multisegur que enfrontava l’FC Santa Coloma i la UE Santa Coloma. Aquesta victòria, en un partit molt igualat disputat a la Borda Mateu, permet als homes d’Albert Jorquera agafar oxigen i lligar dues victòries consecutives per retornar a les places de playoff pel títol.

Qui porta una indiscutible velocitat de creuer és l’Inter Escaldes, que sembla que ha posat, definitivament, la directa i manté el liderat amb solvència. Cinquena victòria consecutiva dels escaldencs (2-0 davant el CE Carroi), en un partit on van poder fer algún gol més, tot i que el Carroi va vendre cara la derrota. El pitxitxi escaldenc Genís Soldevila i Ivan de Nova van ser els autors de les dues dianes de l’equip d’Otger Canals i Josep Manel Ayala, que acumulen cinc victòries consecutives i sense encaixar cap gol. L’UE Engordany segueix de prop les passes del líder i ahir va facturar amb un clar 5-0 el seu compromís davant la Penya d’Andorra. Amath al minut 26 va obrir el marcador i Morgan Lafont va fer el segon poc abans d’arribar al descans. A la segona part, el golejador Guillaume, William Da Silva i Aaron Sánchez van certificar amb tres gols més el marcador definitiu. En el darrer partit de la jornada, disputat al nou Complex Esportiu de La Massana, l’Atlètic Escaldes i l’UE Sant Julià es van repartir els punts, signant unes taules (1-1), gols de Grondona i Bubacar, que va deixar més contents als lauredians.