L'FC Andorra, sense marge d'error

L’equip tricolor, que ha sumat un punt dels darrers nou, rep l’AE Prat amb l’obligació de guanyar

L'FC Andorra, sense marge d'errorFC ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La classificació no mostra el veritable perill que té l’AE Prat. Si hi ha hagut un equip, teòricament inferior a l’FC Andorra, que s’ha especialitzat a fer la guitza als tricolors en les dues darreres temporades ha estat el grup de Pedro Dólera. Per aquest motiu, l’Andorra sap que després de sumar un punt de nou i d’haver perdut la imbatibilitat a Prada de Moles el marge d’error s’esgota si, al final de la primera fase, l’equip vol acabar entre els tres primers. La plantilla és conscient de la importància del partit d’aquesta tarda a Encamp (18.00 hores) contra els potablava per poder tornar al carril de les victòries i oblidar els darrers resultats.

El tècnic tricolor, Eder Sarabia, va comentar que “el que és clar és que ara tenim més ganes d’aconseguir una victòria”. Per Sarabia, l’equip ha de saber “gestionar l’ansietat”, ja que “pressió per fer les coses bé n’hi ha sempre”, i “necessita guanyar per confirmar tota la feina que fem bé”. L’entrenador basc va lloar el Prat i va recordar que els de Dólera “fa sis partits que no perden” i que davant dels equips de la part de dalt encara no ha caigut, una aspecte que el fa, encara, un rival més difícil. “El Prat és un equip que sempre competeix fins al final, que creu en allò que fa i que mai abaixa els braços”, va afegir el tècnic de l’Andorra, que va insistir que, a banda de la victòria, l’equip necessita fer un bon partit “per consolidar i refermar tot el que s’està fent molt bé”. Per Sarabia, els jugadors han de millorar la determinació a l’àrea, perquè l’equip genera i “s’assembla molt al que jo vull, de viure en camp contrari i tenir la pilota”, pèro pel que fa a les accions a prop de la zona d’influència sembla no tenir encert. L’entrenador, per cloure, va deixar clar que per superar els pratencs l’Andorra haurà de “tenir paciència, treballar bé el partit, desgastar el rival i evitar situacions de contraatac”.

Per al partit davant del Prat, Eder Sarabia no podrà comptar amb els lesionats Rubèn Enri, Hector Hevel, Adrià Vilanova i Marc Pedraza, a més del sancionat Loureiro, que va ser expulsat a Olot amb doble groga. La presència de Pau Martínez no està garantida per uns problemes musculars però tot fa pensar que arribarà i que ocuparà el perfil dret de l’equip.

tracking