Trial

Toni Bou impulsarà en breu un equip de base

El multicampió del món resident al país torna a impulsar l’escola de trial juntament amb Jordi Pascuet i també es preveu crear una esquadra de competició per a joves

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El resident Toni Bou, campió del món de trial en 28 ocasions (14 a l’aire lliure i 14 sota cobert), impulsarà properament un equip de trial de base juntament amb l’expilot de la Seu d’Urgell Jordi Pascuet, segons ha pogut saber el Diari. El català tenia previst instal·lar una escola de trial per als joves del país al Territori Toni Bou de Naturlandia, però el projecte es va haver d’aturar un temps a causa de la lesió que va patir el 2018. Ara el projecte per als joves es reactiva, i a més de l’escola ho farà també amb un equip de competició que veurà la llum en el futur, tot i que encara no hi ha un calendari establert sobre quan podria començar aquesta nova esquadra.

El projecte anirà de la mà de Jordi Pascuet, que va ser campió d’Europa de trial als anys vuitanta, i compta amb el Pascuet Offroad Center, una espècie de ranxo on es disputen curses de diverses disciplines del món de les dues rodes i on també es fan cursets de trial. Pascuet, a més, ha col·laborat en diverses ocasions amb la Federació Motociclista d’Andorra (FMA) en els cursos d’iniciació per als joves pilots del país que se celebraven a Naturlandia. Els corredors més joves ja han pogut fer els primers entrenaments a Andorra la Vella i Toni Bou ho va voler agrair a la capital i a la cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, perquè “faltava un espai perquè els joves entrenessin, i n’estem molt agraïts”.

FORT VINCLE AMB EL PAÍS

Toni Bou viu a Andorra des del 2014 i està completament integrat al país. Va impulsar el Territori Toni Bou a la cota 1.600 de Naturlandia, ha col·laborat amb diferents aspectes amb la federació i compta amb una estrella al Boulevard de les Estrelles d’Andorra la Vella juntament amb Albert Llovera o Cyril Despres.

tracking