x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
esquí

Rius obté la novena posició a l'eslàlom FIS de de Bad Wiessee

Cap de setmana intens per als competidors de la FAE
Actualitzada 26/02/2021 a les 17:39
L’estació alemanya de Bad Wiessee-Sonnenbichl ha acollit avui el primer dels dos eslàloms FIS amb la presència de l’equip masculí de la FAE. Àlex Rius ha estat el millor situat amb la novena posició, mentre que la resta de l’equip no ha pogut completar la cursa. Amb tot, Ty Acosta i Xavier Cornella havien estat 17è i 12è, respectivament, a la primera mànega, però no han finalitzat la segona, i a la primera han quedat fora Bartumeu Gabriel i Àxel Esteve.

D'altra banda, la propera començaran els Campionats del Món júnior a Bansko (Bulgària), en els quals la FAE estarà representada per Carla Mijares, Bartumeu Gabriel i Xavier Cornella. Els dos esquiadors masculins correran el gegant del dia 4 i l’eslàlom del dia 5, mentre que Mijares competirà a l’eslàlom del dia 10, i a més podria fer el gegant del 9, depenent de com es trobi i el nivell que mostri.

Surf de neu i fons
El cap de setmana es presenta intens per als competidors de la FAE. Maeva Estévez disputarà una doble cita de la Copa d'Europa de boardercross a Àustria (és tercera a la general). De la seva banda, demà torna la competició a l’esquí de fons i ho fa amb les primeres proves dels Campionats del Món d’Oberstdorf, a Alemanya, amb Carola Vila i Irineu Esteve. Vila correrà l’skiathlon amb 7,5km clàssics i 7,5km patinadors, mentre que Esteve serà a l’skiathlon que, en el cas masculí, seran 15+15km. 
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts