trial

Toni Bou rep el trofeu de Campió del Món

Andorra tornarà a ser epicentre de les dues rodes amb cites del Mundial ‘indoor’ i ‘outdoor’

Toni Bou rep el trofeu de Campió del MónFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Centre de Congressos d’Andorra la Vella va acollir ahir la cerimònia de lliurament de premis del Mundial d’X-Trial del 2020 amb Toni Bou com a campió. La capital havia d’acollir l’última prova del certamen la passada primavera, però l’esclat de la pandèmia va obligar a cancel·lar la cita, i és per això que tant 2Play, l’empresa promotora del campionat i establerta al país, com la FIM, amb el resident Ignasi Verneda com a vicepresident, van escollir Andorra per a l’entrega de trofeus. En aquest sentit, la cònsol major de la capital, Conxita Marsol, va destacar que “estem contents i il·lusionats per acollir un acte així a Andorra la Vella, és un acte limitat, però és molt important i espero que puguem gaudir del vostre talent [en referència als premiats] enguany a Andorra la Vella”.

I és que està previst que el país torni a ser enguany l’epicentre mundial del trial, malgrat que tot depèn de com evolucioni la situació pandèmica. Com és habitual, la cita del Campionat del Món a l’aire lliure de Sant Julià de Lòria serà la primera a entrar en escena el 21 i 22 d’agost, mentre que la prova del Mundial d’X-Trial (sota sostre), està programada per al 6 de novembre al Poliesportiu de la capital. En aquest sentit, la presidenta de la Federació Motociclista d’Andorra, Natàlia Gallego, va manfestar que “tenim les dates i hi estem treballant. Ho fem amb moltes ganes perquè el 2020 ha estat molt agredolç, i tenim ganes de recuperar-ho”. El que deixa clar aquesta nova doble cita és la bona consideració que Andorra té per part de la FIM, i Gallego va assenyalar que “hi ha molt bona relació i confien en nosaltres perquè hem demostrat any rere any que podem organitzar esdeveniments internacionals, ja siguin esportius o d’altres com l’Assemblea i la Gala FIM”, i va cloure que “estem molt contents i agraïts de la confiança que ens donen”.

El rei Toni Bou, coronat a 'casa'

Toni Bou va ser el principal protagonista de la cerimònia de premis, en què se li va lliurar el seu 14è títol consecutiu de campió del món indoor (cal afegir-hi 14 trofeus més de vencedor outdoor), i va destacar que “va ser una de les meves millors temporades, i serà molt difícil de repetir, però ho intentarem”, a més, va destacar que “aquesta pinta una temporada complicada perquè van caient curses contínuament i crec que acabarem dos dies en alguna de les curses”. Per últim, el resident va explicar que “intentarem donar el màxim i tornar a passar bé un any complicat”.

tracking