Solana, millor director esportiu de l'ACB

La revista ‘Gigantes del basket’ reconeix la feina feta des de fa onze anys pel dirigent tricolor

Solana, millor director esportiu de l'ACBMORABANC ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El director esportiu del MoraBanc Andorra, Francesc Solana, va ser guardonat ahir amb el premi Gigantes que atorga la prestigiosa revista Gigantes del Basket, durant la 33a edició de la gala de premis de la coneguda publicació espanyola.

El premi reconeix Solana com el millor director esportiu del bàsquet espanyol, premiant així la feina feta des de fa més de 10 anys al capdavant d’aquesta tasca a l’entitat tricolor. “Ja és l’onzena temporada amb aquesta feina i que et reconeguin amb aquest premi vol dir que anem bé, no només la meva tasca, també el club”, va afirmar Francesc Solana, que creu que “al final és un premi al creixement exponencial que hem tingut i sempre tenint cura de cada pas que fem per ser competitius”.

L’inici de la transformació

El 20 de maig del 2010 Francesc Solana va ser presentat com a director general del BC Andorra. Un moviment que ha resultat cabdal en la reconstrucció de l’entitat i en la metamorfosi que el club ha experimentat durant aquesta dècada. Solana va agafar un club amb molts somnis i objectius, famolenc de millora i amb un marge molt atractiu. Militava a l’equip a LEB Plata i el traçat marcava un projecte per retornar el club a l’elit del bàsquet espanyol. El creixement del BC Andorra durant aquests anys ha estat exponencial i l’equip va arribar a l’ACB “molt més aviat del que ens pensàvem”, va reconèixer en el seu dia al Diari Francesc Solana. A més, el club fa sis anys que és al sostre del bàsquet espanyol flirtejant amb Europa, una fita impensable quan Solana va prendre les regnes dels despatxos de l’entitat. “Un projecte de país i una idea de club que fomentem diàriament dels quals ens sentim molt orgullosos”, va afegir el director general. Un reconeixement d’onze anys que el premi de Gigantes ha sabut condensar.

RETORN DELS INTERNACIONALS TRICOLORS ALS ENTRENAMENTS

El MoraBanc Andorra farà avui el primer entrenament amb tots els jugadors disponibles (amb l’excepció de Diagne) després de la finestra FIBA. Oriol Paulí i Sergi García van arribar ahir al país i està previst que avui ho faci Malik Dime abans de la sessió que hi ha programada a la tarda. També podrà entrenar amb normalitat l’islandès Haukur Palsson un cop recuperat de la lesió. L’aler va patir un trencament del lligament peronealastragalí del turmell a mitjan gener i diumenge podrà estar disponible en el retorn del MoraBanc a la Lliga Endesa.

tracking