Iker Goujón

“Sarabia ens ha canviat l'estat anímic”

Tot i fer mal, la derrota al municipal d’Olot no ha tingut cap impacte en l’objectiu de l’FC Andorra

“Sarabia ens ha canviat l'estat anímic”Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El seu rol a l’FC Andorra ha virat des de l’arribada d’Eder Sarabia. Amb poc protagonisme amb Nacho Castro, l’extrem reusenc és un fix a l’onze inicial tricolor. Malgrat la desfeta d’Olot, Iker confia en la filosofia del tècnic basc.

Una derrota tan inesperada com dura, la d’Olot.

I que no reflecteix el que va passar a la gespa. Tenim una idea de joc molt marcada i una filosofia que sabem que té un risc i que s’ha d’assumir. Vam demostrar voler tenir la pilota i voler gua­nyar el partit. Li asseguro que aquest model de joc ens donarà més punts dels que ens traurà.

El primer gol ve d’una errada greu a la sortida de pilota.

És que sabem i volem jugar així. És evident que encaixar un gol així ens va perjudicar i que va ser una derrota dura, però mantenim un coixí important de punts perquè els hem merescut.

Però han deixat escapar el lideratge tres cops.

No tenim més pressió pel fet d’aspirar a ser líders. Li asseguro que ni abans ni després dels partits pensem en això. Teníem un pla previst per contrarestar l’Olot però, per diferents factors, no va sortir bé, més enllà de posar-nos líders o no.

El nou tècnic va començar molt bé però s’ha fet un punt de nou possibles.

No hi ha preocupació i li ho dic sincerament. L’equip està jugant bé, que és el més important, i ens sentim còmodes. Han vingut el Nàstic i el Cornellà i són coses que poden passar perquè ens ha costat fer-los mal. Hem de continuar en la mateixa línia i tot anirà bé, segur.

No han dubtat del model?

Gens. Nosaltres defensem la idea del tècnic i del club i som jugadors que estem preparats per jugar així. Hem de corregir certes coses però hem de continuar avançant.

Dissabte arriba el Prat.

I no es pot fallar més. És cert que no podem pensar que és una final, però ens hem de mentalitzar com si ho fos, i més a casa. L’equip està capacitat per guanyar, per sortir sense dubtes des del principi i sense cap sensació negativa.

Què ha portat Eder Sarabia?

Ha canviat l’estat anímic de la plantilla i afrontem la competició amb més energia i amb més ganes. Tenim més clar el que vol de l’equip, ens ha demostrat que podem jugar bé i ens trasmet la confiança per fer-ho.

I ara té més protagonisme.

He jugat en diferents posicions. A la banda, per darrere dels puntes, fins i tot d’interior i és clar que cada entrenador és diferent. Ara estic gaudint al camp i tinc més confiança.

No com abans...

Amb Nacho Castro no tenia aquesta confiança ni aquest protagonisme. Vaig acumular temps jugant pocs minuts, passaven les jornades i veia que no entrava ni que s’apostava realment per mi. Clar que esperava jugar més amb el Nacho però mai qüestionaré la decisió d’un tècnic perquè entenc que tot el que va fer era, sens dubte, per raons tàctiques.

tracking