Roger Puig obté un cinquè lloc a l'eslàlom de la Copa del Món de Leogang

Joan Verdú no ha completat la primera mànega del gegant dels Mundials

Roger Puig, a la sortida de l'eslàlom d'avuiFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Roger Puig ha assolit avui una brillant cinquena posició a l'eslàlom de la Copa del Món d'esquí adaptat de Leogang (Àustria). Ha estat el millor resultat fins ara per a l'andorrà, que després de marcar el vuitè millor registre a la primera mànega ha fet una excepcional segona baixada assolint el tercer temps més ràpid i situant-se en el cinquè lloc en el global. "Estic súper content. Per fi hem aconseguit aquest top-5 que semblava impossible. Després d’una primera mànega bastant correcta, la segona ha estat increïble, tota la feina dels entrenaments ha sortit", ha comentat un Puig molt satisfet. De la seva part, el seu entrenador, Jordi Carbonell ha assenyalat que "només podem dir que la valoració d’aquests dies és molt bona. Hem de felicitar al Roger".

Mundials

D'altra banda, Joan Verdú no ha pogut completar la primera mànega del gegant dels Campionats del Món de Cortina d'Ampezzo. L'esquiador andorrà, que ha corregut amb una protecció al polze per la lesió que es va fer recentment, s'ha saltat una porta a la meitat de la baixada després que en els dos primers parcials estigués en temps per situar-se entre els 20 millors. Cal destacar que el traçat d'avui era força complicat i pràcticament el mèrit era arribar a meta més enllà del temps. Gairebé la meitat dels corredors no han pogut completar la primera mànega, entre ells molts dels favorits, i els que ho han pogut fer han destacat que no han estat còmodes durant el traçat per la seva complexitat.

Verdú tanca així la seva participació a la localitat italiana, en la qual ha pogut assolir una destacada 26a posició al supergegant, mentre que s'ha saltat dues proves per la lesió al dit. Demà serà el torn per a Mireia Gutiérrez i Carla Mijares en l'eslàlom femení, amb el qual es tancarà la representació andorrana al Mundial.

Representació tècnica

Per la seva part, l'andorrà Toni Crespo és aquests dies a Cortina d'Ampezzo com a delegat tècnic de les curses femenines dels Campionats del Món. Concretament ocupa el càrrec de DT tant a l'eslàlom, com el supergegant, la combinada, el gegant o el descens. De fet, realitza aquesta feina després de molts anys de treball i dedeciació en moltes curses, i compta amb una dilatada trajectòria. "L’andorrà és un dels caps visibles des de fa anys entre els delegats tècnics, encarregats de complir amb tota la normativa que hi ha al voltant d’una cursa i, en aquest sentit, especialment al màxim nivell com són uns Campionats del Món d’esquí alpí", han destacat des de la FAE.

Verdú reapareix al Mundial al gegant després de la lesió al dit

tracking