Verdú es fissura el polze i serà baixa a les dues properes curses del Mundial

L'equip de la FAE estudiarà la possibilitat que pugui competir al gegant del divendres 19

Joan Verdú, a Cortina d'AmpezzoFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Joan Verdú ha patit avui una petita fissura al dit polze de la seva mà dreta durant l'entrenament de descens dels Campionats del Món de Cortina d'Ampezzo i no podrà competir al descens d'aquest diumenge ni al paral·lel del dimarts 16. L'esquiador andorrà estava entrenant quan en una porta se li ha quedat enganxat el dit a la neu, amb tanta mala sort que se li ha bloquejat. Posteriorment, se li han fet unes proves que han determinat una fissura proximal al dit polze. L’equip de la FAE estudiarà l’evolució juntament amb el corredor per estudiar la possibilitat que pugui competir al gegant del divendres 19.

Carola Vila, 27a als Mundials sub-23

En fons, Carola Vila ha disputat la prova dels 10 quilòmetres, en la qual ha assolit una 27a posició, a dos minuts i escaig de la guanyadora. "No ha sortit la carrera que esperàvem. Era l’objectiu de la temporada i l’havíem preparat bastant bé. No sabem ben bé què és el que ha fallat", ha indicat la fondista andorrana, que ha afegit que "esperàvem estar lluitant per estar més endavant, si més no a un top20. Ara toca mirar que encara queden carreres i hem de mirar endavant".

Més resultats

D'altra banda, en alpí, Jordi Caminal ha estat 20a al descens FIS de Santa Caterina (Itàlia), mentre que Jèssica Núñez no ha pogut completar la cursa.

Finalment, l'equip EEBE ha competit a la Molina en un eslàlom FIS, en el qual Robert Solsona ha estat tercer. A més, Aritz Àlvarez ha ocupat la 9a posició, Joel Fonseca la 17a, Cerni Gil la 18a i Leandre Parsoire la 41a. En la cursa femenenina, Clàudia Mijares ha finalitzat segona

tracking