La Covid obliga a suspendre La Sportiva Andorra Skimo

La prova no rep l’autorització definitiva de Govern perquè es disputi i es tornarà la inscripció a tots els participants

La Covid obliga a suspendre La Sportiva Andorra SkimoARXIU

L’organització de La Sportiva Andorra Skimo-La Travessa dels Refugis va anunciar ahir la suspensió de la prova d’esquí de muntanya que s’havia de fer el 20 i 21 de febrer degut a la situació de la pandèmia al país, que ha impedit l’autorització del Govern. En un comunicat a les xarxes socials de la prova, l’organització va explicar que “hem treballat dur per fer aquesta edició, però l’actual situació sanitària no és favorable i hem de prioritzar el sistema sanitari”. A més, l’escrit destaca que “són uns moments durs perquè estàvem convençuts que podríem tirar-ho endavant, però finalment no ha estat possible”.

L’organització de la prova havia treballat en un protocol de seguretat juntament amb el biòleg Joel López, en què s’incloïa la realització de tests d’antígens a tots els participants abans de retirar el dorsal de competició, a més d’altres mesures per tal de garantir la seguretat de tots els participants, com ara la limitació de corredors a les diferents curses (les proves eren per equips) que es va establir en 400 places.

Els responsables de la prova van anunciar que els inscrits tindran dues opcions per recuperar els seus diners fins al dia 8 de març, la primera serà el reintegrament íntegre del preu de la inscripció, mentre que l’altra possibilitat serà mantenir la quota de cara a l’edició de la cursa del 2022.