Victòria del MoraBanc abans de l'aturada (90-71)

Els tricolors han superat l’Obradoiro en un dels duels pendents de recuperar

Victòria del MoraBanc abans de l'aturada.Fernando Galindo

El MoraBanc Andorra ha guanyat 90-71 al Monbus Obradoiro en un dels duels pendents de recuperar a l’ACB. Els tricolors s’han imposat en un duel que no passarà a la història per la seva vistositat, però en què la victòria era més que necessària per no perdre distància amb la zona de play-off. Els homes d’Ibon Navarro queden a un triomf del vuitè lloc tot i tenir dos partits ajornats encara.

Els tricolors han arrencat bé, agafant una primera distància de 10 punts (14-4) amb tot just cinc minuts de joc, tot i que els gallecs l’han reduït a la meitat just al final del primer quart (18-13). El segon període ha arrencat amb les defenses imposant-se als atacs, però el MoraBanc ha pogut reaccionar arribant a situar la màxima en 14 punts (33-19), però un triple final de Beliauskas ha enviat el duel al descans amb el 33-24.

A la represa, els tricolors han tornar a agafar diferència gràcies a un estel·lar Jeremy Senglin de sortida, però els gallecs no es donaven per vençuts i tornaven a apropar-se. Els triples de Sergi García, però tornaven a situar el MoraBanc amb 15 punts de marge a l’inici de l’últim quart, i tot i l’intent de reacció visitant, el triomf s’ha acabat quedant al Poliesportiu.

Els tricolors estaran ara gairebé 20 dies sense jugar, ja que la Lliga Endesa s’atura per la disputa de la Copa del Rei i de les finestres FIBA i el següent duel del MoraBanc no serà fins el diumenge 28 de febrer quan els homes d’Ibon Navarro rebin el València Basket al Poliesportiu.