Tomasz Gielo renova amb el MoraBanc

El bon rendiment fa que l’entitat tricolor decideixi ampliar el seu vincle, que finalitzava aquest dijous

Tomasz Gielo renova amb el MoraBancFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Tomasz Gielo seguirà vestint la samarreta del MoraBanc Andorra, almenys fins a final de la present temporada. L’aler-pivot polonès ha signat una nova extensió del seu contracte, que expirava aquest dijous 11, després d’haver encadenat fins al moment dos contractes temporals. Gielo va aterrar al Principat l’octubre per apedaçar una rotació malmesa per les moltes lesions i el seu notable rendiment ha fet que la direcció esportiva del club tricolor hagi decidit lligar el jugador fins al final del curs.

El director general del MoraBanc Andorra, Francesc Solana, va comentar als canals oficials de l’entitat que Gielo “és un jugador que va arribar per ajudar-nos en moments de dificultats i que s’ha guanyat la seva continuïtat amb el seu rendiment i amb les moltes coses que ens està aportant”. L’aler-pivot polonès ha sabut ser protagonista en els minuts en què ha participat i, aquesta temporada, ha jugat, de moment, 13 partits a l’ACB fent de mitjana 7.5 punts, agafant 3.8 rebots i valorant 7.2 crèdits. A l’Eurocup ha jugat 12 partits amb 8.6 punts, 2.6 rebots i 7.8 de valoració per partit. Un dels punts forts de Gielo ha estat saber sacsejar partits ennuegats amb el seu encert des del triple i esdevenir en esquer de les reaccions del MoraBanc en moments puntuals.

14 jugadors per Ibon Navarro

Amb la continuïtat de Gielo garantida, Ibon Navarro disposarà de 14 fitxes, a l’espera de la recuperació de Haukur Palsson. L’islandès segueix treballant per deixar enrere la seva lesió, un trencament complet del lligament peroneoastragalí anterior i lesió parcial del fascicle profund del deltoidal del turmell dret, que es va produir a mitjan gener al partit d’Eurocup que el MoraBanc Andorra va disputar al Poliesportiu davant l’Unics Kazan. En principi, Palsson podria tornar en uns 10 dies a estar disponible per a Ibon. Aquesta jornada el MoraBanc ha descansat a la Lliga Endesa per l’ajornament del partit contra l’Hereda San Pablo Burgos, pel compromís intercontinental de l’equipde Joan Peñarroya. A més, l’aturada general de la competició per la disputa de la Copa del Rei i les finestres FIBA podrien ajudar que Palsson acabi de fer net de la lesió.

AARON GUZMÁN DEBUTA AMB L'UDEA ALGECIRAS DE LEB PLATA

El pivot andorrà Aaron Guzmán va disputar cinc minuts amb el seu nou equip, l’Enerdrink UDEA Algesires DAM de LEB Plata. L’internacional tricolor, que havia començat la temporada amb l’Ibersol CB Tarragona cedit pel MoraBanc Andorra, l’acabarà a l’equip andalús. Amb els tarragonins, ha jugat aquesta temporada 10 partits, amb una mitjana de gairebé 13 minuts, amb 41 punts, 18 rebots, 4 assistències, tres taps i 25 de valoració. El debut del pivot amb l’Algesires, però, va venir acompanyat d’una derrota a casa amb el CB Morón per 75-81.

tracking