L'Inter ja pica a la porta del liderat

L’Atlètic Escaldes perd davant l’UE Santa Coloma i comparteix el lloc de privilegi

L'Inter ja pica a la porta del lideratFAF

Amb el segell de dues victòries consecutives, l’Inter Escaldes sembla haver agafat velocitat de creuer i ja comparteix, ex aequo amb l’Atlètic, el liderat de la Lliga Multisegur Assegurances. La vuitena jornada del campionat va oferir el triomf dels blaus i negres per 0-2 davant el Sant Julià, amb gols de Gerard Artigas, que es va estrenar com a jugador de l’Inter, i de Jordi Betriu al minut 82. Aquest resultat va permetre als escaldencs aprofitar la derrota de l’encara líder, l’Atlètic Escaldes, que va perdre 1-0 davant la UE Santa Coloma amb un gol de l’internacional Víctor Bernat als 65 de joc.

Amb l’Atlètic i l’Inter compartint liderat amb 14 punts, la zona noble de la classificació encara s’ha estret més i els quatre equips inquilins del play-off per al títol estan només separats per un punt. El tercer classificat, la UE Engordany va empatar davant l’FC Santa Coloma (2-2), en un dels partits més atractius de la jornada. Les alternatives que es van produir en el marcador van fer bons els pronòstics de partit destacat, ja que l’Engordany va arribar a la mitja part amb una victòria parcial per 2-0, amb gols de Morgan Lafont al minut 15 i un del golejador Guillaume als 34. A la represa, els colomencs van sacsejar la situació i van eixugar el desavantatge amb un doblet d’Àlex Martínez, el primer al minut 61 i el segon i definitiu a falta de 17 minuts per acabar.

Per la seva banda, el CE Carroi ha caigut a la cua de la taula després de perdre (3-0) davant d’una Penya d’Andorra que ha aconseguit, així, abandonar el fanalet vermell. El partit va portar el segell de Carlos Manuel Gomes, autor dels tres gols de l’equip vermelho i tot un malson per al Carroi en la jornada d’ahir.