Joan Verdú, Mimi Gutiérrez i Carla Mijares, representants de la FAE al Mundial

L'esquiador disputarà el descens, supergegant, gegant i paral·lel, i les noies faran l'eslàlom

Verdú queda 5è en el gegant de la Copa d'Europa d'AlemanyaFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Andorra tindrà tres representants al Mundial d'esquí alpí de Cortina d'Ampezzo que ha arrencat avui: Joan Verdú, Mimi Gutiérrez i Carla Mijares. Pel que fa a l'esquiador, serà qui més proves disputi, ja que participarà al gegant, supergegant i descens, a més del paral·lel, mentre que Gutiérrez i Mijares correran només l'eslàlom. A més, en el cas d'aquesta última, haurà de disputar la cursa qualificatòria per accedir a la prova final.

Pel que fa als objectius, Verdú ha explicat que "estic en el millor moment de forma i a més em trobo molt bé físicament", i de cara al supergegant de demà ha destacat que "l'objectiu seria estar entre els 30 primers". De la seva banda, Mimi Gutiérrez ha declarat que "no sabria dir una posició exacta, però no seria un Top-30, potser una mica més ambiciós". Per últim, sobre Mijares, el director d'esquí alpí de la FAE, Max Tissot, ha manifestat que "el Mundial no era l'objectiu principal, en un primer moment serà classificar-se per la cursa, i un cop allà intentar controlar els nervis i fer el millor esquí possible".

El calendari dels representants de la FAE s'obrirà demà amb el supergegant de Joan Verdú. L'esquiador farà dijous, divendres i dissabte els entrenaments de descens, i diumenge serà el torn de la cursa. A més, el dimarts dia 16 disputarà el paral·lel, i el divendres 19 a la prova de gegant. Pel que fa a les esquiadores, Carla Mijares correrà el divendres 19 la qualificació de l'eslàlom, i l'endemà, si es classifica, participarà juntament amb Mimi Gutiérrez a la cursa d'aquesta disciplina.

Íria Medina, 12a a Les Gets

D'altra banda, avui s’ha disputat un eslàlom FIS a l’estació francesa de Les Gets St. Jean d’Aulps, en el qual Íria Medina ha estat 12a, mentre que Carla Mijares no ha pogut acabar quan era 6ª en la primera baixada. Ambues disputen demànou eslàlom a la pista francesa.

tracking