Matías Vargas guanya el supergegant FIS d'Andorra

En categoria femenina cap de les andorranes va poder finalitzar la cursa

Matías Vargas guanya el supergegant FIS d'AndorraFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Matías Vargas es va imposar, en categoria masculina, al supergegant FIS que es va disputar a la pista Àliga de Grandvalira. En la segona jornada de competició només la prova masculina va tenir color andorrà, ja que en categoria femenina cap de les esquiadores nacionals va poder finalitzar la cursa.

Vargas va guanyar la prova amb un temps de 53”88, per davant de Xavi Cornella, que va ser segon a 0”18, i l’espanyol Àlex París, que va ser tercer i va completar el podi, a 0”47. Pel que fa a la resta de millors classificats andorrans, Àlex Rius va ser quart a 0”87; Iu Escabrós va acabar sisè a 1”69; Robert Ferrari, setè a 1”88; Jaume Núñez, novè a 2”00; Pere Cornella, 11è a 2”16, i Ty Acosta, 14è a 2”38. Marc Fernández no va finalitzar, així com a la cursa femenina no ho van fer Jordina Caminal, Jèssica Núñez i Carla Mijares. La victòria va ser per a l’espanyola María Rovira.

D’altra banda, Joan Verdú participaran avui i demà als dos gegants de Copa d’Europa que es disputaran, a partir de les 10 del matí, a l’estació de Berchtesgaden, a Alemanya.

tracking