Atletisme

Nahuel Carabaña es proclama campió de Catalunya absolut i sub-23 dels 3.000 metresFAA

Nahuel Carabaña va proclamar-se ahir campió de Catalunya absolut i sub-23 dels 3.000 metres en pista coberta després d’imposar-se a la cursa celebrada al Palau Sant Jordi de la capital catalana.

L’atleta del Playas de Castellón va fer una cursa molt tàctica, i va acabar creuant la meta en primera posició amb un registre de 8’15”67, i va superar per menys de mig segon Lahcen Ait Alibou, del CA Igualada, i per dos segons Youssef Taoussi, corredor de l’FC Barcelona.

Amb aquest registre, a més, Nahuel Carabaña va millorar en tres dècimes el rècord d’Andorra que ell mateix tenia en propietat des del febrer de l’any passat.