Malestar al MoraBanc per l'arbitratge

García considera que “hem de donar un extra perquè ens respectin a la pista”

Malestar al MoraBanc per l'arbitratgeFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’arbitratge del partit de dissabte entre MoraBanc Andorra i Iberostar Tenerife segueix portant cua. Més enllà de l’alta tensió que es va viure en el moment, amb les fortes protestes des de la llotja i la desqualificació d’Ibon Navarro, fonts del club tricolor consideren que van sortir perjudicats un cop analitzada la situació en fred.

El que va passar al final del duel no portarà conseqüències per al MoraBanc, ja que els àrbitres no van reflectir cap tipus de circumstància no habitual a l’acta, ni Ibon Navarro va voler parlar de l’arbitratge a la roda de premsa posterior. El tècnic va retirar-se als vestidors molt emprenyat i per la tele es va escoltar com recriminava els col·legiats “venga ya hombre, ya está bien todo el partido igual”, però a la compareixença posterior va destacar que “tinc molt respecte pels àrbitres perquè la seva feina és molt difícil, i no diré res que pugui perjudicar el meu equip, el meu club o a mi mateix”.

Qui sí que va mullar-se més va ser el base mallorquí Sergi García, que va afirmar que “hi ha moments del partit en què intentem posar el llistó molt alt, és igual si a casa o no, però de vegades hem de donar un extra perquè ens respectin més a la pista”, i va cloure que “som l'Andorra, crec que en molts partits, ja no aquesta temporada, sinó en altres estant jo a altres equips, he vist com sempre de vegades ha sortit perjudicat aquest equip”.

Els tricolors comencen a preparar avui el duel de dimecres contra el Gran Canària al Poliesportiu que donarà mig billet per al play-off de quarts de l’Eurocup si sumen la victòria.

tracking