L'Atlètic Escaldes derrota l'FC Santa Coloma i se situa líder

Els homes de Luís Blanco aprofiten la desfeta de l’UE Engordany per comandar la taula en solitari

L'Atlètic Escaldes derrota l'FC Santa Coloma i se situa líderFAF

La setena jornada de la Lliga Multisegur Assegurances (última de la primera volta) va portar un canvi de líder, i és que l’Atlètic Escaldes comanda ara la taula en solitari després de derrotar 0-2 a l’FC Santa Coloma, i aprofitar l’ensopegada de l’UE Engordany 0-2 contra l’Inter Escaldes.

Els homes de Luís Blanco van superar el conjunt que dirigeix Albert Jorquera en un duel igualat que no es va decidir fins a la segona meitat amb dues dianes al tram final que van trencar l’empat. Rafa Santos va avançar l’Atlètic Escaldes al minut 82, i Gemelson va sentenciar el matx al temps afegit quan l’FC Santa Coloma estava bolcat en busca de la diana de l’empat.

A més de la victòria, els escaldencs van fer-se amb el liderat en solitari gràcies a l’ensopegada del primer classificat fins aquesta jornada, l’UE Engordany, que es va veure superat pel vigent campió, l’Inter Escaldes, per 0-2. Amb aquesta victòria, el conjunt que dirigeixen Otger Canals i Josep Manel Ayala va posar fi a la mala dinàmica que arrossegava amb quatre partits sense conèixer la victòria. El lleidatà Genís Soldevila va anotar els dos gols del partit, el primer des del punt de penal al minut 71, i al temps afegit va sentenciar el matx rematant a porta buida el definitiu 0-2.

L’altre gran beneficiat de la jornada va ser l’UE Sant Julià, que va pujar fins a la segona posició després d’imposar-se 2-1 a la que estava sent la revelació del curs, el CE Carroi. Un golàs de Josele Aguilar just abans del descans va encarrilar la victòria laurediana, i Gomis va certificar-la al minut 88 fent inútil el 2-1 de Cristian Alexander Ruiz a l’afegit.

Per últim, l’UE Santa Coloma va agafar aire a la part baixa després de derrotar a la Penya Andorra per 2-1 amb els gols de Boris Antón i Javi López que van remuntar la diana inicial de Brian Pubill.

Amb la primera volta acabada, Atlètic Escaldes, UE Sant Julià, UE Engordany i Inter van assegurar-se la plaça als quarts de la Copa Constitució, mentre que FC Santa Coloma, UE Santa Coloma, CE Carroi i Penya Andorra hauran de jugar els vuitens contra equips de la Lliga Unida.