x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Motor

Indignació a les xarxes per un vídeo d'Aleix Espargaró i 'Purito'

El pilot de MotoGP ha demanat disculpes per les seves paraules, tot i que ha detallat que era una "broma privada" per a un amic
La "broma" d'Espargaró i 'Purito'

La "broma" d'Espargaró i 'Purito'

El pilot de MotoGP i l'exciclista van gravar un missatge per a un amic que s'ha filtrat i ha causat indignació a les xarxes socials

Aleix Espargaró en el vídeo que ha causat la polèmica

Indignació a les xarxes per un vídeo d'Aleix Espargaró i 'Purito'

Aleix Espargaró en el vídeo que ha causat la polèmica

Actualitzada 01/02/2021 a les 17:27
El pilot de MotoGP Aleix Espargaró i l'exciclista 'Purito' Rodríguez, ambdós residents, han generat polèmica a les xarxes socials per una 'broma' que Espargaró va fer de manera privada a un amic i que s'ha filtrat. A les imatges es veu com el pilot i l'excliclista van en cotxe mentre el primer grava un vídeo per enviar un missatge: "Juani, escolta una cosa. Estem fent càlculs... No entenc com pot ser que guanyem tanta "pasta" treballant menys dies que els que tu tens de vacances" diu entre rialles Espargaró. 

Arran d'aquestes declaracions, la marca de bicicletes Orbea, la qual ambdos esportistes són ambaixadors, ha manifestat que es "desmarca" per complet de les paraules d'Espargaró  i 'Purito', que demanen perdó a totes les persones que es puguin haver sentit ofeses i que es prendran "les mesures pertinents dins del nostre reglament intern" perquè la marca considera l'esforç "com un valor indiscutible".
 


Aleix Espargaró ha gravat un altre vídeo on demana disculpes pel seu missatge, tot i que remarca que era una "broma" que va enviar per WhatsApp i de manera privada a un amic. "Faig broma que no treballo quan els que em coneixeu sabeu que sóc el més treballador que hi ha i estic tot el dia entrenant". Així mateix, destaca que és "injustíssim" que un vídeo privat es difongui per les xarxes.

 

 
Etiquetes
Veure’n més
52
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts