Victòries d'Íria Medina i Robert Solsona a La Molina

Els esquiadors de la FAE s'han imposat a l'eslàlom FIS del Trofeu Francesc Viladomat

Els esquiadors de la FAE desplaçats a la Molina per a la competicióFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Íria Medina i Robert Solsona han guanyat un eslàlom FIS a La Molina corresponent a la 14a edició del Trofeu Francesc Viladomat amb una àmplia participació dels joves esquiadors dels equips EEBE de la FAE.

A la cursa femenina, Medina s'ha imposat amb un temps d'1'14"86, i ha superat per només 0"19 a la també andorrana Jessica Núñez, mentre que el podi l'ha completat l'espanyola Anna Borràs. A més, Chiara Mogni ha estat 27a i Hooly Moore, 32a, mentre que Jordina Caminal i Salomé Rimbert no han completat la cursa.

En nois, Solsona ha vençut amb un registre final d'1'16"74 per davant dels espanyols Marc Vilalta i Guillermo Arruebo. A més, Ty Acosta, que havia fet el millor temps a la primera mànega, i Jaume Núñez, Pere Cornella, Cerni Gil, Marc Fernández, Iu Escabrós, Robert Ferrari, Carles Soler i Bonaventura Sancho no han acabat la prova.

De la seva banda, Maeva Estévez ha quedat eliminada als quarts de final de la segona Copa d'Europa de surf de neu d'Isola 2.000 en la modalitat de boardercross després d'haver aconseguit l'11è millor temps a la qualificació.

tracking