x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Esquí de fons

Irineu Esteve acaba 23è a la Copa del Món de Falun

El fondista ha sumat 11 punts a la cursa dels 15 quilòmetres patinadors, en la qual ha finalitzat a només 16 segons del vencedor
05.01.2021, Toblach, Italy (ITA):
Ireneu Esteve Altimiras (AND) - FIS world cup cross-country, tour de ski, 15km men, Toblach (ITA). www.nordicfocus.com. © Vianney THIBAUT/NordicFocus. Every downloaded picture is fee-liable.

Irineu Esteve esquí de fons

Irineu Esteve, durant la cursa d'ahir a Falun.

Vianney THIBAUT/NordicFocus
Actualitzada 30/01/2021 a les 16:56
Irineu Esteve ha finalitzat en 23a posició a la cursa dels 15 quilòmetres patinadors de la Copa del Món de Falun (Suècia) d'esquí de fons. El fondista ha estat en tot moment amb els millors i fins i tot ha estat lluitant per la tercera i quarta posició a la part final de la cursa. Finalment, ha creuat l'arribada el 23è a només 16 segons del vencedor, el rus Alexander Bolshunov.

D'altra banda, en surf de neu, Maeva Estévez ha quedat eliminada als quarts de final de la Copa d'Europa d'Isola 2.000 després de patir una caiguda en el tram final de la seva eliminatòria. A les qualificacions havia estat la 14a, però després no ha pogut finalitzar la seva baixada. Avui tindrà una nova cita de Copa d'Europa a la mateixa estació.

Per últim, en esquí alpí, Axel Esteve ha estat 18è a l'eslàlom FIS de Val Palot, mentre que Àlex Rius, Xavi Cornella i Bartumeu Gabriel no han acabat. A La Molina, Íria Medina ha estat segona en el gegant FIS del Trofeu Francesc Viladomat amb Jordina Caminal cinquena i Jessica Núñez 15a, mentre que a la cursa masculina el millor ha estat Pol Robert amb una cinquena plaça.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts