Esteve torna a la Copa del Món amb una 31a posició

Va anar de menys a més i va quedar-se a dos segons de puntuar

Esteve torna a la Copa del Món amb una 31a posicióNORDICFOCUS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Irineu Esteve va tornar a la Copa del Món després del Tour de Ski quedant-se a tocar dels punts amb una 31a posició a la cursa dels 15 quilòmetres estil patinador de Falun (Suècia). El fondista va anar de menys a més, ocupava el 57è lloc al primer parcial (als 3,8 quilòmetres) i va anar pujant places fins passar el 27è als 13,2 quilòmetres. Finalment, va perdre quatre posicions a l’últim tram de la carrera i va quedar-se sense puntuar per només dos segons.

El fondista va creuar la línia de meta amb un temps final de 34’56”5, a 2’23”2 del vencedor de la prova, el rus Alexander Bolsunov, que s’està mostrant intractable aquesta temporada al circuit mundial. El podi el van completar dos esquiadors noruecs, ja que Simen Hegstad Krueger va ser segon a 1”8 del triomf, mentre que Sjur Roethe va tancar els llocs d’honor arribant a 23 segons del primer classificat la jornada d’ahir.

Esteve afronta avui una nova cursa d’aquesta Copa del Món de Falun i disputarà a partir de les 13.30 hores la prova dels 15 quilòmetres clàssics amb sortida massiva. El fondista sortirà amb el dorsal 31.

tracking