x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES

El Tenerife s'endú el triomf del Poliesportiu en un duel marcat per la mala actuació arbitral (83-89)

Els tricolors han arribat fins el final amb opcions, però han acabat caient
Actualitzada 30/01/2021 a les 22:45
El MoraBanc Andorra ha caigut 83-86 contra el Tenerife en un duel igualat fins el final, ple de tensió, i on l’actuació arbitral ha estat una de les grans protagonistes. L’altre element principal que explica la derrota tricolor ha estat Shermadini, que ha sentenciat el MoraBanc amb una actuació espectacular amb 19 punts, 7 rebots, 3 assistències i 29 de valoració.

El Tenerife ha arrencat millor fent mal a la zona en el rebot i ha arribat a situar-se deu punts per sobre (4-14), tot i que la reacció tricolor ha tancat el primer quart 15-20. Poc a poc el MoraBanc millorava des dels tres punts, arma que li permetia seguir ben viu dins del partit, i arribar a situar-se a només un punt (29-30), primer, i posant-se també per davant al marcador (38-37), tot i que una cistella final de Fitipaldo ha tornat a deixar a l’Iberostar manant al descans (41-43) .

A la represa, el duel ha seguit amb la mateixa dinàmica d’intercanvi de cops, i amb una actuació arbitral més que discutida que descentrava per moments el MoraBanc, que arribava amb totes les opcions a l’últim quart (63-65). Precisament a l’últim període, els tricolors han tornat a capgirar el marcador (78-76) a falta de tres minuts, però a partir d’aquí, les idees en atac s’han acabat i el Tenerife s’ha posat 78-84 amb el partit mig guanyat, però el MoraBanc encara no havia dit l’última paraula i un triple de Gielo a cinc segons (83-84) donava opcions, tot i que la victòria ha acabat sent pels visitants en un final que ha acabat esclatant pels aires amb l’eliminació de Jelínek (per dues antiesportives) i d’Ibon Navarro (per dues tècniques).