Rai veu positiva l'aturada per “agafar els nous hàbits”

El migcampista passa pàgina sobre el canvi a la banqueta tricolor

Rai veu positiva l'aturada per “agafar els nous hàbits”FC ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El migcampista de l’FC Andorra Rai Marchan va voler buscar la part positiva dels dos ajornaments de partits que ha patit l’equip (contra Espanyol B i Cornellà), i va manifestar que “tindrem un parell de setmanes que ens ajudaran a acabar de veure les bases i poder agafar els nous hàbits de l’entrenador”. A més, va afegir que “en aquest aspecte tenir dues setmanes més ens farà treballar amb una mica més de tranquil·litat”.

Rai és un dels capitans de l’equip i es va referir a la marxa de Nacho Castro i a l’arribada d’Eder Sarabia. Sobre aquesta circumstància, va passar pàgina i va assenyalar que “quan passen coses així són moments tristos perquè sents una mica com que hem fallat nosaltres, però són decisions del club i les hem d’acceptar”. Pel que fa al nou tècnic, Marchan va afirmar que “ha portat energia, ens està transmetent conceptes i esperem que entre totes dues parts puguem acabar de fer una gran temporada”.

Pel que fa al mercat de fitxatges, l’extrem David Ballarín ho tenia fet per marxar al Calahorra, però la sortida va aturar-se i, de moment, seguirà al club, segons va avançar Ángel García.

tracking