Esquí

Irineu Esteve torna a la Copa del Món amb un 31è lloc a Falun

El fondista ha competit als 15 quilòmetres patinadors i s'ha quedat a un lloc de puntuar

Irineu Esteve, als 15 quilòmetres patinadors de la Copa del Món de FalunNordicFocus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Irineu Esteve ja ha deixat enrere l'exigent Tour de Ski, i el posterior descans, i ha tornat a competir en Copa del Món. Ha estat a Falun (Suècia), on ha disputat els 15 quilòmetres patinadors en els quals ha finalitzat 31è. El fondista s'ha quedat a només dos segons de la 30è lloc, o el que és el mateix, a una posició de puntuar en el circuit mundial. Amb tot, demà tindrà una nova oportunitat de buscar els punts als 15 quilòmetres clàssic en sortida massiva.

Mijares, 5a a Gressoney

D'altra banda, Carla Mijares ha disputat avui el segon eslàlom FIS a Gressoney, en el qual ha finalitzat cinquena després de realitzar una cursa de menys a mes. La jove esquiadora de la FAE tornarà ara a Andorra després d'un intens bloc de competicions fora del país.

També en alpí, Àxel Esteve ha acabat 13è a l'eslàlom FIS de Val Palot (Itàlia), que acull dues jornades de competició entre avui i demà. En la mateixa cursa, Àlex Rius ha estat 19è i Bartumeu Gabriel 27è, mentre Xavi Cornellà no ha pogut completar la prova.

Da Cruz, 24è a Isola

Finalment, en surf de neu, Mario da Cruz va competir ahir en una segona cursa de boaerdercross júnior a Isola 2000, en la qual va ocupar la 24a plaça en no poder superar els vuitens de final. De la seva banda, Maeva Estévez és a la mateixa estació on entre demà i dimecres disputarà tres proves de la Copa d'Europa.

tracking