TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Eurocup

La classificació, a tocar (63-66)

El MoraBanc Andorra corda una victòria cabdal al Gran Canària Arena i fa un pas innegociable de cara als quarts de final de l’Eurocup

La classificació, a tocar (63-66)HERBALIFE GRAN CANÀRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Abonat a les resolucions taquicàrdiques, el MoraBanc Andorra va saber resoldre amb maduresa i el cap fred un escull, el Gran Canària Arena, que es presentava minat i amb grumolls. Afaitat en l’anotació i sense punta a l’hora d’escriure l’atac, el partit es va inclinar en dos aspectes cabdals: la lluita pel rebot i el triple i per la tirada per un electrònic famolenc (63-66). Amb l’Unics Kazan exhibint el seu folre d’Eurolliga, sembla la lluita pel segon lloc l’atractiu del grup H i el MoraBanc Andorra ha decidit opositar. Amb el GranCa negat al perímetre –3 de 31 intents– i amb els tricolors perdent el rebot (47-37), la inspiració de Hannah (16 punts i set assistències) i de Gielo (15 punts) van trobar l’auxili per al grup d’Ibon Navarro.

L’explosivitat d’Oriol Paulí, un triple i un alley hoop, va destapar el partit al recinte claretià (0-7) amb un MoraBanc Andorra corrosiu a la sortida. La dificultat per tancar el rebot va complicar la inèrcia per als tricolors, que van haver de suar per mantenir el GranCa a distància. A més, els de Fisac es mostraven negats en el joc exterior i extraviats des dels 6,75 –0 de 9 al primer quart– però ho corregien amb la batuta d’AJ Slaughter, un alt encert en tirs de dos –un 72 per cent– i un parcial d’11 a 4 que eixugava la diferència a falta de gairebé tres minuts per a la primera aturada (15-14). Sergi García aplicava cosmètica per donar la benvinguda al segon acte (18-17), però el grup d’Ibon Navarro no emetia senyals de correcció en alguns aspectes i s’encomanava de les transicions ensopides i del ritme erràtic dels primers compassos de la mànega (22-17). Els tricolors van trigar més de dos minuts a anotar i 13 a capturar el primer rebot ofensiu del partit. Massa concessions, ofegades en el punt d’inflexió que va suposar el parcial de 0 a 8 (22-25) i que va permetre als tricolors corregir el traçat davant l’amenaça anotadora d’AJ Slaughter, que tornava a la pista després de purgar el fet de carregar-se molt d’hora amb dues personals. Les imperfeccions del MoraBanc agraïen obertament el desastrós full de serveis dels canaris des de fora –1 de 15 en triples al des­cans– i esdevenia el salvavides dels tricolors. Gielo escalfava el canell i es viatjava a l’interludi amb un marcador escarransit però amb un mínim respir (32-33).

De l’interludi no va variar l’excessiu to planer del partit però el MoraBanc va treure el cap de sortida amb Jelinek (32-37), un cop d’autoritat refredat per una avaria elèctrica i un parcial de 7 a 0 dels canaris, sostinguts per Slaughter. Intercanvi de cops abans dels cinc triples consecutius –quatre de Gielo– per obrir forat (47-54) i començar a intimidar de debò el Gran Canària. El polonès, estratosfèric, es va descamisar i va signar 12 punts en el tercer parcial per portar l’equip a collibè i expandir la creença. Davant la inspiració de Gielo, moviment en la rotació, oxigen per a tots i el MoraBanc que obtenia el màxim avantatge (47-58) amb la batuta de dos bases. Al tram final van entrar els calfreds. Un parcial de 13 a 3 en quatre minuts i una cadena d’errades van retornar al partit els claretians, que ja feia temps que miraven el rellotge (60-61). Fins que Hannah va dir prou. Clever va clavar cinc punts consecutius i va conduir els tricolors a una victòria, necessària com l’aigua, però culminada per un carril massa pedregós.

tracking