Els socis del Barça hauran de demanar cita prèvia per votar

Salut dona el vistiplau al protocol presentat pel club blaugrana i hi afegeix
altres mesures i recomanacions

Els socis del Barça hauran de demanar cita prèvia per votar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els socis de l’FC Barcelona amb dret a vot i residents al país hauran de demanar cita prèvia per poder votar el 7 de març, dia de les eleccions a la presidència de l’entitat blaugrana. La junta gestora del club, encapçalada per Carles Tusquets, va oficialitzar ahir la data definitiva de l’elecció del nou president i la confirmació de la seu andorrana, juntament amb altres cinc: Camp Nou, Lleida, Girona, Tarragona i Tortosa.

La sala Concòrdia del Centre de Congressos de la capital serà la seu electoral, que romandrà oberta de les nou del matí a les nou de la nit. El Barça ja ha presentat al Govern el protocol establert, que ha estat validat per Salut. Un document que inclou les mesures més genèriques i habituals, com ara mantenir el metre i mig de distància i que hi hagi una correcta ventilació i desinfecció de la sala. A més, es demanarà esglaonar els accessos de les persones, hi haurà una porta d’entrada i una de sortida, i s’establiran els mecanismes adients per evitar qualsevol aglomeració i encreuament entre els votants.

A banda del vistiplau, Salut ha afegit altres recomanacions i mesures d’obligat compliment, com ara la petició de cita prèvia per exercir el vot. S’ha decidit, també, cridar els votants en grups de 30 i en una franja horària de mitja hora, establint, a més, que a la sala hi hagi només una persona que voti, a banda del personal contractat. La resta de socis hauran d’esperar a l’exterior de la sala.

Tenint en compte que el Barça va decidir mantenir l’aplicació del vot per correu, els socis residents que ho desitgin ho podran fer a través d’aquesta via. A partir de demà poden fer la petició.

tracking