Segon partit seguit de l'Andorra ajornat per positius al rival

L'RFEF ha confirmat la suspensió del duel contra el Cornellà i Sarabia haurà de continuar esperant per estrenar-se a la banqueta tricolor

L'FC Andorra manté la segona posició de la classificació tot i no jugar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L'estrena oficial d'Eder Sarabia a la banqueta de l'FC Andorra en un partit haurà de continuar esperant. Tal i com ha informat el Diari avui, la ReialFederació Espanyola de Futbol (RFEF) ha comunicat aquesta tarda la suspensió del partit previst per aquest dissabte contra la UE Cornellà a Prada de Moles. L’equip català va patir un petit brot de Covid-19 l’endemà d’enfrontar-se a l’FC Barcelona a la Copa del Rei, amb quatre jugadors positius. Els futbolistes afectats estan aïllats i, tal i com marca el protocol, l’equip verd no pot reprendre l’activitat fins passats 10 dies.

D’aquesta manera, els tricolors tornen a acumular dos partits pendents, afegint el de l’Espanyol B de la jornada passada i del qual encara no es disposa de reprogramació. Si no hi ha cap imprevist, l’estrena d’Eder Sarabia com a entrenador tricolor es produirà a la jornada 15, curiosament en la visita de l’FC Andorra a l’Estadi Johan Cruyff per jugar contra el Barça B.

tracking