x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Futbol

Segon partit seguit de l'FC Andorra ajornat per positius al rival

L'RFEF ha confirmat la suspensió del duel contra el Cornellà i Sarabia haurà de continuar esperant per estrenar-se a la banqueta tricolor
Actualitzada 27/01/2021 a les 17:23
L'estrena oficial d'Eder Sarabia a la banqueta de l'FC Andorra en un partit haurà de continuar esperant. Tal i com ha informat el Diari avui, la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha comunicat aquesta tarda la suspensió del partit previst per aquest dissabte contra la UE Cornellà a Prada de Moles. L’equip català va patir un petit brot de Covid-19 l’endemà d’enfrontar-se a l’FC Barcelona a la Copa del Rei, amb quatre jugadors positius. Els futbolistes afectats estan aïllats i, tal i com marca el protocol, l’equip verd no pot reprendre l’activitat fins passats 10 dies.

D’aquesta manera, els tricolors tornen a acumular dos partits pendents, afegint el de l’Espanyol B de la jornada passada i del qual encara no es disposa de reprogramació. Si no hi ha cap imprevist, l’estrena d’Eder Sarabia com a entrenador tricolor es produirà a la jornada 15, curiosament en la visita de l’FC Andorra a l’Estadi Johan Cruyff per jugar contra el Barça B.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts