x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Esquí Alpí

Verdú és onzè a la Copa d'Europa d'Orcieres malgrat trobar-se un operari en plena baixada

L'andorrà ha vist a temps a l'home, un treballador de pistes a qui li havien dit que s'havia aturat la cursa per una caiguda prèvia
Ensurt de Verdú en plena baixada

Ensurt de Verdú en plena baixada

L'esquiador andorrà s'ha trobat un pintor de pistes mentre disputava el descens de la Copa d'Europa d'Orcieres.

FAE
El moment en què un treballador de pistes ha creuat la pista en plena baixada de Verdú.

Verdú és onzè a la Copa d'Europa d'Orcieres malgrat trobar-se un 'espontani' en plena baixa

El moment en què un treballador de pistes ha creuat la pista en plena baixada de Verdú.

FAE
Actualitzada 27/01/2021 a les 20:34
Joan Verdú ha tornat a assolir avui un nou resultat destacat en Copa d'Europa. L'esquiador de la FAE ha estat onzè al descens d'Orciereres i s'ha refet de les sensacions de la cursa d'ahir, en la qual es va saltar una porta i no va poder completar la baixada després d'un bon primer parcial. Amb el resultat d'avui, Verdú ha sumat 24 punts per a la Copa d'Europa i ha assolit 35 punts FIS.

L'onzè lloc té més mèrit tenint en compte l'ensurt que ha patit en plena baixada, quan s'ha trobat un preparador de les pistes al tram inicial. L'esquiador que havia sortit abans de Verdú havia patit una caiguda i la direcció de cursa ha anunciat una aturada de la prova, però just Verdú ja havia sortit. L'encarregat de pintar les línies en aquella zona ha entrat a fer la seva tasca en sentir per la ràdio l'aturada de la cursa. Per sort, Verdú ha tingut temps de veure el treballador i l'ha pogut esquivar. "Molt content, primer perquè no hagi passat res greu. Per sort he vist que estaven al mig de la pista aviat i ho he pogut esquivar, he canviat la línia i ho he esquivat sense massa problemes", ha explicat l'esquiador andorrà, que ha afegit que "menys mal que era una zona visible i ho he pogut evitar. Si hagués sigut darrere d’un salt o d’una porta cega, hauria estat un drama".

Quant al resultat, Verdú ha explicat que estava "molt content tot i haver perdut una mica de temps en haver de canviar la trajectòria", especialment perquè era la primera cursa de descens que feia després d'un any. En la mateixa prova, Matías Vargas ha finalitzat en la 61a plaça. 

D'altra banda, Àlex Rius ha estat 16è a l'eslàlom dels Nacionals júniors de Suïssa que s'han disputat a Gstaad. De la seva banda, Àxel Esteve no ha pogut completar la primera mànega. 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts