Esquí

Andorra A, tercera al National Team Event

L'estació d'Arcalís ha tancat al públic avui i també s'ha anul·lat l'esquí escolar

Un instant de la jornada d'ahir del BorrufaGrandvalira

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andorra ha quedat tercera al National Team Event del Torfeu Borrufa, per darrere d'Espanya A i Txèquia A en la prova que s'ha celebrat avuicelebrat avui a la pista El Canaro. L'equip andorrà ha estat format perJúlia Rodriguez, Hans Breitfuss, Aina Martí i Eric Ebri.La meteorologia sí que ha permès disputar el National Team, una prova d’eslàlom paral·lel nocturn i els 8 equips participants han començat amb els següents duels: Espanya A – Bèlgica, Andorra B – Espanya B, Holanda – Txèquia, i Ucraïna – Andorra A. Demà dijous es continuarà amb el programa previst sempre i quan les previsions meteorològiques ho permetin, i serà el torn del Super Gegant.

La tercera jornada del Trofeu Borrufa s'ha hagut de cancel·lar al matí degut al fort vent i la pluja que queia avui a Arcalís. Les fortes condicions meteorològiques adverses han obligat a tancar l'estació, i per tant l'esquí escolar també ha hagut de d'anul·lar-se. Els altres sectors de Grandvalira, però, s'han mantingut oberts.

Cal recordar que avui s'havien de disputar les proves de velocitat del Borrufa amb els supergegants de les categories U14 i U16, tant masculines com femenines.Fins ara s'han disputat dues jornades, en les quals la delegació andorrana ha sumat vuit medalles, dos d'elles d'or, així com 14 podis.

tracking