Segona victòria en dos dies de Carla Mijares

Joan Verdú no ha completat el descens de la Copa d'Europa d'Orcieres, en el qual Matías Vargas ha estat 49è

Carla Mijares, al primer lloc del podi d'avuiFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Després d'assolir el triomf ahir a la prova FIS d'Alpe di Suisi, Carla Mijares ha tornat a guanyar avui, aquesta vegada a Plan de Corones (Itàlia), a l’eslàlom corresponent als Nacionals Júniors de San Marino, que comptaven amb una àmplia presència internacional. Mijares ha assolit una nova millora de punts FIS amb els 35 marcats avui, superant els 42 que havia assolit en les dues últimes curses. "Ara mateixa està amb confiança i només cal veure les últimes curses que ha fet, que sempre està al podi", ha valorat el seu entrenador, Yago Antes, que ha remarcat que el d'avui "és un molt bon resultat".

Pel que fa a la prova masculina, Bartumeu Gabriel ha estat el millor andorrà amb l'onzena posició, mentre que Xavi Cornella ha acabat 19è.

Copa d'Europa d'Orcieres

D'altra banda, avui Joan Verdú i Matías Vargas competien al descens de la Copa d'Europa. El primer no ha pogut acabar la cursa en saltar-se una porta, després d'haver marcat el millor temps en el primer parcial (-0.07), mentre que Vargas ha estat 49è.

Puig, als Jocs Paralímpics

Roger Puig ha disputat avui dos descensos a Veysonnaz, un corresponent als Nacionals de Suïisa i un altre del circuit WPAS, i en ambdós ha quedat quart. Aquest resultat l'ha permés millorar el seu rànquing mundial, en el qual se situarà onzè, i classificar-se per als Jocs Paralímpics d'aquesta disciplina.

tracking