L'FS la Massana es manté líder intractable a la Lliga Unida

La Immobiliària CISA FS la Massana va aconseguir la cinquena victòria en cinc partits i reforça el lideratge a la Lliga Unida havent sumat tots els punts, 15, en joc. Els massanencs van superar l’At­lètic Amèrica per 1 a 3 en un partit disputat a la Borda Mateu. Igualades les forces a la primera part, als dos minuts de la represa els homes de José Salvador es van avançar en el marcador amb un gol de Leonel Alves. L’Atlètic Amèrica, pèro, va saber reaccionar 16 minuts després i Alejandro García va establir el gol de l’empat. La Massana va anotar al minut 68 l’1 a 2 per mitjà de Derrick Pachou i, a falta de cinc minuts per a la finalització del partit, Rashid va aconseguir el tercer dels massanencs i la sentència per als de Teo Olortegui. El líder, FS la Massana, s’enfrontarà la propera jornada a la UE Santa Coloma B, mentre que l’Atlètic Amèrica, que és tercer a la classificació, ho farà davant l’Ordino.

Precisament, els ordinencs segueixen amb el seu bon traçat com a principal perseguidor de l’FS la Massana. L’equip de Ricardo da Silva, segon amb 12 punts, va guanyar 1 a 2 el Restaurant Càmping Valira Ranger’s. Els tres gols del partit es van marcar en vuit minuts, els que anaven del 27 al 35 de la primera part. Jefferson va avançar l’Ordino, va empatar Oriol Guillén i poc després Luis Miguel dos Reis va anotar el gol de la victòria. En l’altre partit de la jornada, l’Engordany B va superar el Jenlai (0-3) i va sumar el primer triomf de la temporada. Els gols els van fer Aaron, Cristian i Alain Plaza.