Triomf de Carla Mijares a l'eslàlom FIS d'Alpe di Suisi

Àxel Esteve i Àlex Rius han estat tercer i quart a l'eslàlom FIS de Gressoney

Carla Mijares, al centre, en el podi a Alpe di SuisiFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Carla Mijares ha guanyat avui l'eslàlom FIS d'Alpe di Suisi-Seiseralm (Itàlia), i ha confirmat la millora de punts FIS després de realitzar "la seva segona millor carrera de la temporada", tal i com han destacat des de la FAE. L'esquiadora andorrana ha marcat 45 punts FIS, que fent mitjana amb els 40.25 que havia fet anteriorment, li permetrà millorar els seus actuals 43.06. Després, Mijares ha disputat un altre eslàlom, el qual no ha pogut acabar. L'equip viatja ara cap a Kronplatz, on demà disputa l'eslàlom dels Nacionals júniors de San Marino.

Aquest no ha estat l'únic bon resultat de la FAE d'avui. Àxel Esteve ha assolit un podi a l'eslàlom FIS de Gressoney en adjudicar-se la tercera posició, mentre que el seu company d'equip, Àlex Rius, ha estat quart. Ambdós han quedat a menys de mig segon del guanyador, l'italià Alessandro Salini.

D'altra banda, Bartumeu Gabriel i Xavi Cornella han estat avui a Plan de Corones per disputar el gegant dels Nacionals júniors de San Marino, en els quals han assolit una 13a i 32a posició, respectivament.

Roger Puig, a Veysonnaz

L'esquiador para alpí es troba des de la setmana passada a la localitat suïssa disputant diverses proves. En els propers dies ficarà el xip de velocitat després d'uns primers dies de tècnica. Avui ha realitzat els entrenaments de descens WPAS (l'equipvalent a FIS), en els quals Puig ha estat segon amb un temps d'1'21''83, a 1''45 del millor temps, realitzat pel suís Theo Gmuer. Puig realitzarà demà la cursa de descens.

tracking