surf de neu

Marín no competeix i Estévez acaba la 33a a Valmalenco

El surfista no va voler arriscar amb els problemes físics a l’esquena

Marín no competeix i Estévez acaba la 33a a ValmalencoFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lluís Marín va optar per no competir a la segona Copa del Món de Chiesa in Valmalenco per uns problemes a l’esquena, mentre que Maeva Estévez va finalitzar en 33a posició i no va poder classificar-se per a les finals. En el cas del surfista de neu va prendre la decisió de no sortir a les qualificacions perquè va preferir no forçar l’esquena, ja que arrossegava dolor després de dos dies de competició.

De la seva banda, Maeva Estévez va disputar l’última de les sèries de qualificació contra la canadenca Audrey McManiman i la nord-americana Rosina Mancari (la japonesa Karen Fujita no va competir finalment). Estévez va arrencar en segona posició, però va ser avançada entre el primer i el segon peralt, i va acabar la seva mànega en tercera posició, un lloc que no li va permetre avançar a les finals de la competició guanyada per Eva Samkova.

Després de la cursa, Estévez va manifestar que “tenia moltes ganes de fer-ho molt bé avui i m’he ficat molta pressió i tenia molts nervis”, i va afegir que “em fa molta ràbia perquè els resultats no indiquen el meu surf de neu de veritat”. Estévez competirà la setmana que ve a la Copa d’Europa.

tracking