L'Engordany supera el Carroi i segueix líder (0-2)

Un gol de Bruninho al 93’ salva un punt per l’Inter Escaldes, que empata davant l’FC Santa Coloma

L'Engordany supera el Carroi i segueix líder (0-2)UE ENGORDANY

La UE Engordany segueix amb pas ferm i ahir va reforçar la seva condició de líder de la Lliga Multisegur Assegurances en desfer-se del Carroi per 0-2. Els d’Emiliano van resoldre a la segona part, després d’un primer acte molt igualat i sense gols, i van aconseguir la victòria amb dues brillants accions. Amath, al minut 57 de partit, va obrir el marcador i el golejador Guillaume, que ja porta sis dianes, va arrodonir el triomf per a l’Engordany i el marcador definitiu a falta de vuit minuts per al final. Amb aquesta derrota, el Carroi cau a la sisena posició de la taula amb 6 punts i la setmana que ve s’ha de veure les cares amb la UE Sant Julià.

El líder, l’Engordany, té un nou escull la propera jornada per defensar el lloc de privilegi, ja que els d’Emiliano s’enfrontaran a l’Inter Escaldes, el vigent campió de lliga i Copa i recent guanyador de la Supercopa. Un Inter que no està passant per un moment dolç al campionat domèstic i que ahir va poder, però, salvar un punt en temps afegit (93’) quan Bruninho va empatar un partit que dominava l’FC Santa Coloma des del primer minut, amb un gol d’Àlex Martínez (1-1). Amb aquest resultat, l’Inter deixa momentàniament els llocs que donen accés al play-off pel títol i se situa cinquè amb 8 punts. Més sort va tenir aquesta jornada l’altre equip escaldenc, l’Atlètic Escaldes, que segueix el seu traçat exitós i ahir es va desfer amb menys comoditat del que va assenyalar el marcador de la Penya d’Andorra a l’Estadi Nacional (3-0). El grup de Luis Blanco va resoldre al tram final un partit que governava per 1-0 amb un gol de Gastón Machado. Amb el temps complert i quan es jugava l’afegit, de nou Gastón Machado (91’) i Jaime Grondona (93’) van segellar el resultat definitiu. L’Atlètic Escaldes s’enfrontarà a l’FC Santa Coloma en la propera jornada i la Penya Andorra ha de jugar davant la UE Santa Coloma. Els colomencs, precisament, van protagonitzar l’altre matx de la jornada matinal de la Lliga Multisegur i van caure davant la UE Sant Julià a la Borda Mateu (1-2). Els de Vicente Muñoz, que van lligar la tercera derrota consecutiva i són penúltims amb 5 punts, van merèixer més davant els lauredians, que van tenir en Bubacar com l’home més destacat amb dos gols. Roberto Carlos, del Santa Coloma, va aconseguir neutralitzar molt aviat el primer gol de Buba, però el davanter lauredià va sentenciar a falta de 23 minuts per al final.