Laia Sebastià i Pere Rullan guanyen la crono del PasFAM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Laia Sebastià i Pere Rullan van guanyar ahir la 24a edició de la Cronoescalada del Pas de la Casa, segona prova puntuable per a la Park Piolets Copa d’Andorra d’esquí de muntanya. A causa de la situació sanitària actual, la prova que organitza el Club Pirinenc Andorrà no va ser nocturna, com era habitual, sinó que va fer-se al matí des del poble del Pas de la Casa, fins al Coll Blanc, amb un desnivell positiu de 420 metres.

A la prova femenina, Laia Sebastià es va imposar amb un temps final de 21’55” i va superar per només un segon la segona classificada, Monnet Clarisse. De la seva banda, Queralt Riva va ser tercera amb un registre final de 23’01”. Entre els homes, el triomf va ser per Pere Rullan, que va guanyar amb solvència amb un crono de 16’08”, i va superar en gairebé un minut el seu perseguidor, Jordi Alís (17’01), mentre que Martí Lazaro va ser tercer (17’02).

A la resta de categories, Oriol Olm i Lea Ancion van endur-se la prova juvenil, Petit Alric va guanyar la cursa júnior, mentre que Roger Turné i Amandine Perrier van fer-ho en cadets.

A la general de la Park Piolets Copa d’Andorra, Laia Sebsastià és la líder femenina, mentre que en nois, el lideratge provisional és per a Martí Lazaro.

tracking