NO, GRÀCIES
futbol sala

El CE Sant Julià cau per la mínima contra el CFS Alcoletge al tram final (5-6)

Actualitzada 24/01/2021 a les 06:41
El CE Sant Julià va perdre 5-6 davant del CFS Alcoletge en un duel amb alternatives que es va acabar decidint al tram final, i on l’actuació arbitral va ser força qüestionada. Els visitants van arrencar guanyant als dos minuts, els lauredians van igualar al minut tres amb un gol de Ronel en pròpia, i al tram final de la primera meitat van posar-se al davant amb el 2-1 de Marc Ibáñez. David va igualar per als visitants, però Francisco, a l’últim minut, feia el 3-2 amb què s’arribava al descans.

A la represa, l’Alcoletge va remuntar el partit fins al 3-5 a falta de 12 minuts, però dos gols d’Edgar tornaven a posar les taules al marcador (5-5) a dos minuts pel final. Tot feia preveure que hi hauria repartiment de punts entre tots dos equips, però una diana del visitant Albert a només dos minuts per al final va acabar sentenciant els lauredians.

Amb aquesta derrota, el CE Sant Julià es queda en setena posició amb 12 punts en 11 partits disputats.