El MoraBanc dona la cara però perd a la pista del Madrid (86-79)

Els tricolors han anat a remolc tot el duel, però han estat vius fins el final

El MoraBanc dona al cara però perd a la pista del Madrid (86-79)ACB Photo / V. Carretero

El MoraBanc Andorra ha perdut 86-79 a la pista del Reial Madrid en un duel en què ha anat a remolc en tot moment, però on ha tingut opcions fins el final. Els blancs han aprofitat la seva qualitat individual liderada per Walter Tavares per sumar la victòria.

El Reial Madrid ha sortit millor des de l'inici amb un 5-0 que ha estat el preludi del que acabaria passant sobre el parquet. Els tricolors no estaven gens còmodes per la defensa intensa dels locals, que obligava a fer tirs forçats, i els blancs doblaven el MoraBanc al marcador al descans (24-12). Els blancs seguien obrint forat i arribaven a posar-se 15 amunt i, tot i que els homes d'Ibon Navarro es situaven a set punts amb una tímida reacció, veien que com el Madrid seguia manant al descans (51-38).

A la represa, els tricolors mostraven la seva millor cara i aconseguien minimitzar el poder del Madrid fins a posar-se a només sis punts, gràcies a una gran defensa, la millora en l'encert, i la feina a la zona aprofitant el descans de Tavares, i entraven a l'últim quart vius i encara amb tot per decidir (64-56). Però precisament quan el més calent era a l'aigüera, van aparèixer dos dels referents blancs, Tavares en el rebot, i Carroll en l'anotació, per deixar el duel pràcticament vist per sentència. El MoraBanc, però, encara no ho havia dit tot, i tornava a entrar al matx posant-se a només tres punts (78-75) a dos minuts, tot i que en el moment decisiu, Tavares i Deck han acabat decantant el duel pels blancs.

Walter Tavares, amb 16 punts, 13 rebots i 32 de valoració va ser el millor del partit, mentre que pels tricolors, David Jelínek amb 16 punts, i Malik Dime amb 15 crèdits de valoarció, van ser els més destacats.