esquí

Àlex Rius queda tercer a l'eslàlom de Gressoney

L'esquiadora de fons Gina del Río també ha pujat al podi a la categoria sub17 de la Copa de França

Àlex Rius queda tercer a l'eslàlom de GressoneyFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'esquiador Àlex Rius ha aconseguit avui pujar al podi, en tercera posició, a l'eslàlom FIS deGressoney, a Suïssa. Rius ha fet un temps de 1.17.19, a 0,51 del guanyador que ha estat l'italiàLorenzoMoschini. Pel que fa al seu company, Àxel Esteve, ha quedat fora perquè no ha pogut completar la primera mànega. Pel que fa a Bartumeu Gabrieli Xavi Cornella, esquiadors alpins queestàncompetint al gegant dels Nacionals júniors italians, els resultats han estat un 11è i un 27è lloc, respectivament. Gabrielha fet un crono de 2.17.38, a1,20del millor temps,mentreque Cornella ha completat amb 2.19.07, a2,89del guanyador.

La jove esquiadora de fons Gina delRíotambé ha pujat al podi avui en la categoriasub17després de quedar tercera a la Copa de França. La fondista ha marcat un temps de 16.45.0 a 1.02,1 de la guanyadora, la francesaMelinaBerthet. Carola Vila ha aconseguit el 5è lloc en la categoria absoluta, amb un crono de 30.04,9 en els 10 quilòmetres patinadors mentre que Ona Fernando ha quedat la 37a en la provasub20. En la categoria masculinasub20 ha participat QuimGrioche, que ha finalitzat 31è amb 28.53,6, a 3.54,4 del francèsGaspardRousset, guanyador de la cursa.

Surf de neu

Lluís Marín no ha disputat la segona cita de la Copa del Món de Chies in Valmalenco, a Itàlia, per problemes d'esquena mentre queMaevaEstévezha quedat fora de les finals i no s'ha classificat en les prèvies. Estévez ha sortit segona en el darrer grup, però l'han avançada entre el primer i segon peralt i ha acabat tercera sense obtenir plaça pels vuitens de final. La pròxima cita serà el 30 de gener a les Copes d'Europa d'Isola 2000.

tracking