L'Inter Escaldes guanya la Supercopa (2-0)

Els gols de Jordi Betriu i Ilde Lima li donen el triomf contra l’FC Santa Coloma

L'Inter Escaldes guanya la Supercopa (2-0)FAF

L’Inter Club Escaldes va proclamar-se campió de la Supercopa d’Andorra després de vèncer 2 a 0 l’FC Santa Coloma amb dianes de Betriu i Ilde Lima. Els escaldencs, que venen de guanyar la Lliga Multisegur i la Copa Constitució, van endur-se aquest títol per primera vegada a la seva història.

El duel va posar-se de cara per a l’Inter Escaldes ben d’hora, ja que tot just al quart minut de partit va avançar-se al marcador gràcies a una genialitat amb un xut de Jordi Betriu des de la frontal que va entrar per l’escaire. L’FC Santa Coloma va fer-se amb el control del partit amb possessions llargues, però sense profunditat ni ocasions del gol més enllà d’un tir llunyà de David Rodríguez sense perill.

A la represa, el conjunt colomenc va fer un pas més i s’apropava més a la porteria escaldenca, però el que va arribar va ser el 0 a 2 obra d’Ilde Lima. El central va aprofitar una errada del porter Ramos a la sortida d’una falta lateral i va posar el peu per fer el gol definitiu que va sentenciar el títol per a l’Inter Escaldes.