Oriol Olm repeteix triomf i es corona a la Vertical sub-18

El jove corredor de la FAM va ser tretzè a la general i Casabella, setè

Oriol Olm repeteix triomf i es corona a la Vertical sub-18FAM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Oriol Olm va certificar ahir el seu doblet als Campionats d’Espanya d’esquí de muntanya que s’han celebrat a l’estació de Boí Taüll. Després de la seva victòria dissabte en la prova individual, ahir es va imposar en la modalitat de Vertical, amb unes condicions meteorològiques complicades. Olm va repetir en la categoria sub-18 completant la pujada en un temps de 27’40”. El jove corredor de la FAM també va assolir una excel·lent 13a plaça en la classificació general. En categoria sènior, el millor andorrà va tornar a ser Sergi Casabella assolint la 7a

posició amb un temps de 27’26” i sent el segon classificat en la seva categoria, la sub-23. Per part seva, Marcel Prat va travessar la línia de meta en 20a posició (5a plaça sub-23) a 3’13” del primer classificat, novament Oriol Cardona (25’22”). Quatre segons més tard va arribar Gerber Martín, classificant-se en la 22a plaça. David Albós i Carles Serra van finalitzar en 26a i 27a posició respectivament. Xavi Areny va ser 29è i Adrià Bartumeu, 12è sub 23 en un temps total de 30’58.

El seleccionador, Xavi Comas, va comentar que la cursa “ha estat dura en el tram final”, que Olm “ha guanyat amb autoritat” i que Marcel Prat “s’ha tret l’espina fent molt bon temps a la vertical”.

tracking