L'Enfaf femení i l'FC Andorra B no començaran el cap de setmana

La Federació Catalana va assenyalar que les competicions, finalment, no s’iniciaven el 9 i 10 de gener

L'Enfaf femení i l'FC Andorra B no començaran el cap de setmanaFAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Federació Catalana de Futbol (FCF) va emetre una circular a tots els clubs associats en què comunicava que les competicions de futbol i de futbol sala d’àmbit territorial no s’iniciaran, tal com estava previst, aquest cap de setmana del 9 i 10 de gener. En aquest sentit, l’FCF va esgrimir que el motiu principal del nou ajornament era “per la continuïtat de les mesures restrictives en la pràctica esportiva”. Així doncs, l’Enfaf femení, que va pujar a Preferent, l’FC Andorra B que ha de competir a Tercera Catalana i l’Enfaf de futbol sala, a Divisió d’Honor Catalana, encara no podran començar les seves lligues.

Els clubs han rebut la notícia amb certa resignació donat el context i, per tant, hauran d’esperar per tal d’aixecar el teló de la nova temporada. La federació va informar també al comunicat que “no es donen les condicions necessàries per a la represa dels campionats, alhora que no permet garantir el temps mínim indispensable per a la preparació adequada d’aquestes competicions”. A més, un total de 26 clubs lleidatans de Segona, Tercera i Quarta Catalana han demanat a l’FCF que anul·li i deixi sense efecte la temporada al no millorar la situació sanitària.

Al bàsquet no hi ha millors notícies. Tots els equips base del MoraBanc Andorra haurien de començar el cap de setmana del 16 i el 17 de gener i, tot i que no hi ha una decisió oficial, tot fa pensar que tampoc hi haurà inici de competicions els dies previstos. El club ja ha decidit que, en el moment que la Federació Catalana notifiqui que les lligues no comencen, reactivaran la lliga interna per poder competir.

tracking