Baskonia, primera aturada d'un exigent gener

El MoraBanc Andorra afronta el primer dels quatre partits en vuit dies amb la novetat de Parakoushki

Baskonia, primera aturada d'un exigent generMORABANC ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Al Fernando Buesa Arena de Vitòria s’escriurà aquesta tarda (18.30 hores) el primer capítol d’un gener que farà pujada per al MoraBanc Andorra, amb aquells desnivells positius accentuats. L’equip tricolor ha d’afrontar quatre partits en vuit dies –tot i que el matx contra l’Obradoiro roman en l’aire pels casos de Covid al conjunt gallec– i el d’avui a la pista del Baskonia serà el preludi on es poden començar a resoldre les possibilitats d’accedir a la Copa del Rei de Madrid.

Etiquetes:

El grup va aterrar a Vitòria amb la novetat del recent fitxatge, Artsiom Parakoushki, tot i que no és segur que tingui avui minuts. “Li hem de donar temps per adaptar-se a l’equip i al joc. Estava competint i això ens ajudarà a ell i a nosaltres”, va explicar l’entrenador del MoraBanc Andorra, Ibon Navarro. El tècnic vitorià va reconèixer que el pivot bielorús “no ha estat al nivell esperat aquests dos darrers anys però estar aquí pot ser una bona oportunitat per a ell”. També hi és Jeremy Senglin, que a poc a poc ha de tornar a agafar la forma apta per seguir ajudant el grup, un cop va reaparèixer a Mònaco, i Dime s’ha afegit ja a la dinàmica de treball de l’equip. El del Baskonia serà un partit d’alta volada i en una pista tradicionalment precintada, tot i el dolç record del darrer enfrontament, amb triomf tricolor. Navarro va dir que “el nostre moment arribarà, estic segur, quan comencem a recuperar els lesionats, i el que puc dir és que estic molt orgullós del nivell de treball i de l’esperit dels jugadors tot i les dificultats que hem tingut fins ara”. Per la seva part, Oriol Paulí va destacar que “estem intentant recuperar sensacions i l’important és que l’equip segueix tenint cor i lluitant”. En aquest sentit, l’aler gironí va afegir que “som un equip que ens estem deixant la pell als partits i entrenaments i a partir d’aquí podrem construir i ser l’equip que volem ser”. Baskonia va assegurar el bitllet per a la Copa en guanyar a Saragossa.

DEBUT A CASA DAVANT L'UNICS KAZAN AL TOP-16 DE L'EUROCUP

Un cop tancada la primera fase i conformats els grups del Top-16, l’Eurocup ha donat a conèixer el calendari per a aquesta segona fase de la competició. El MoraBanc Andorra ha quedat enquadrat al grup H, amb l’Herbalife Gran Canària, l’Unics Kazan i el Mornar Bar montenegrí, en el que serà un emparellament inèdit. L’equip tricolor apuja el teló del Top-16 el dia 12 rebent l’Unics Kazan al Poliesportiu. L’equip rus va acabar segon del grup A, on estava el Joventut de Badalona, amb sis victòries i quatre derrotes. La lligueta es tanca, en la jornada 6, també a casa contra el Mornar Bar el 10 de març a les 20.00 hores. El director general del club, Francesc Solana, va subratllar que “és un grup difícil i curt, amb sis partits i en el qual, ja ho sabem, es paguen molt cars els errors”. Solana va afegir que això mateix “ens va passar la dar­rera temporada”.

tracking